Qytetarët e Kosovës mund të pajisen me vula apostile pa pasur nevojë për terminë online

12:37 | 12 Janar 2022

Ministria e Punëve të Brendshme/Agjencia për Regjistrim Civil, i njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që me vulë apostile/verifikuese mund të pajisen pa pasur nevojë që të ndajnë terminin online.

Njoftimi i plotë:

Ministria e Punëve të Brendshme/Agjencia për Regjistrim Civil, i njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që me vulë apostile/verifikuese mund të pajisen pa pasur nevojë që të ndajnë terminin online.
Ky shërbim ofrohet në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë dhe Gjilan./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara