KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës së votimit përmes postës. Zëdhënësi i KQZ-zë Valmir Elezi ka thënë se, deri më tani janë hapur 19 mijë e 168 … Continue reading KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora