Çka do të ndodhë sot në Kosovë

07:11 | 29 Korrik 2021

08:30
Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe Infrastrukturë viziton ministrinë e Infrastrukturës, diskutojnë për kriteret që duhet t’i plotësojnë kompanitë e autobusëve. (Ministria e Infrastrukturës)

10:00
Instituti Riinvest dhe USAID organizojnë tryezën e diskutimit me temën “Barometri i prokurimit publik (x-Indeks) 2020”. (Hotel “Emerald”, Prishtinë) ***Ngjarja transmetohet “live” në faqet e Facebookut të EkonomiaOnline dhe Riinvest.

10:00
Komuna e Prishtinës dhe UNDP do të nënshkruajnë marrëveshjen për restaurimin e Sahat Kullës. (Pranë objekti të Sahat Kullës)

10:00
Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton raportin dhe programin e shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën prill-qershor 2021 si dhe kërkesën për ndarje buxhetore për Radiotelevizionin e Kosovës për periudhën korrik-shtator 2021. (Ndërtesa e Kuvendit, salla C203)

12:00
Specializantët e ShSKUK-së protestojnë për mos pagesat e specialistantëve për kujdestaritë 24 orëshe të vikendeve dhe ditëve të festave. (Para Administratës Qendrore, ShSKUK)

12:30
Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, viziton komunën e Shtimës.

Agjenda:
Ora 12:30 – Takim me kryetarin Naim Ismajli. (Objekti i Komunës);
Ora 13:00 – Vizitë në Parkun e Biznesit. (Rruga Industriale);
Ora 13:30 – Vizitë në Parkun e qytetit “Ahmet Shtimja”. (Rr. “Ahmet Shtimja”, Shtime)

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara