​Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi

15:02 | 30 Korrik 2021

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, kërkon bashkëpunim nga qytetarët, për identifikimin dhe vendodhjen e personit në kërkim policor (StopListë), i dyshuar për disa vepra penale dhe ka fletërreshtim nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, për vepër penale të “Grabitjes se armatosur”por, që deri më tani i njëjti nuk është paraqitur në polici dhe është në arrati.

Personi i kërkuar është Adil Faik Krasniqi, i lindur me 17.02.1986 , adresa rr,,Murat Xhakaj’’-Kolevicë e Re- Prishtinë .

Ai është i armatosur dhe i rrezikshëm për shoqërinë.

Policia kërkon nga qytetarët që, kushdo që ka ndonjë informacion rreth këtij personi të lajmërojnë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdetarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406.

Të dhënat e juaja do të ruhen në konidencialitet të plotë.

Adil ( Faik ) Krasniqi:

DL 17.02.1986 Prishtinë.

Adresa:Rr,,Murat Xhakaj’’-Kolevicë e Re- Prishtinë.

Flokët : të zeza.

Sytë : të kaltër.

Gjatësia: 180cm.

Pesha: 65 kg.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara