Ja pse Charli e la Dianën për Kamilën

01:31 | 14 Korrik 2017

Charli dhe Kamila, një histori dashurie pa fund. Për vite të tëra, shumë e kanë vënë në pikëpyetje atë që kishte bëri trashëgimtari i fronit të Anglisë për të lënë Lady Dianën për dukeshën e Cornwall.

Duket  se tashmë ka një përgjigje. Siç është raportuar nga Daily Mail, shkrimtari Penny Junior tha gjithë të vërtetën që fshihet pas historisë më të përfolur në Mbretërinë e Bashkuar në librin “The Duchess: The Untold Story”.

Dhe sipas autorit, Charli ishte tërhequr nga Kamila, sepse ajo kishte një karakter diametralisht të kundërt me atë.  Ai është i tërhequr si tip, ajo autoritare dhe shumë e sigurt në vetvete.

I biri i Elizabetës në fakt nuk kishte kaluar një fëmijëri të lumtur. Me prindërit gjithnjë e më të largët, ai u rrit nga një dado shumë e rreptë dhe më pas iu dha fund studimeve në Skoci, në një institut nga regjimi spartan.

Në këtë shkollë Charli u keqtrajtuar. Ai shkroi letra duke i kërkuar ndihmë, por i ati i tij Filipi i kishte dhënë udhëzime të sakta në drejtori: mbreti i ardhshëm nuk duhet të marrë ndonjë trajtim të veçantë. Sipas shkrimtarit, prindërit nuk ishin në gjendje të shprehin dashuri dhe inkurajim për fëmijën.

Ndryshe nga Kamila, duket se ajo është rritur në një ambient me plot dashuri.  Gruaja rrezëllitëse dhe autoritare  e kishte bërë për vete Charlin, për shkak të aftësisë së saj dhe i jepte atij kurajë. Si pasojë e kësaj, Elisabeta  kishte lënë kokën pas saj, pikërisht pasi ishte martuar me Lady Diana. Divorci dhe tragjedia janë fundi i historisë së trazuar mes tyre dhe tashmë Charli jeton i lumtur.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara