Burgjet e Norvegjisë më luksozet në botë (FOTO)

12:45 | 15 Maj 2017

Është e njohur tashmë se Norvegjia i ka burgjet më të mira në botë, përcjellë arbresh.info.

Norvegjia ka burgjet më të mira në botë, sepse ka shkallë të ulët të kriminalitetit. Sipas Zyrës për Siguri Diplomatike, Norvegjia është një nga vendet me shkallën më të ulët të krimit dhe për këtë, ka edhe burgjet më të mira në botë.

Është e njohur tashmë se ky vend, në burgje ka një komoditet që nuk mund të gjendet ndoshta as nëpër disa hotele.

Nëse nuk e keni ditur, burgjet në Norvegji kanë edhe restorante dhe salla trajnimi për instrumente muzikore.

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_09

1

5e4b6a2fca6d

halden-prison-28

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_01

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_02

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_03

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_04

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_06

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_07

the_worlds_most_humane_prison_is_in_norway_08

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara