Kufizohet çasja e studentëve në konvikte dhe në universitetet publike e private

12:07 | 13 Shtator 2021

Studente që do të aplikojnë për tu regjistruar në Konvikt nuk do të mund ta bëjnë aplikimin pa ndonjë nga dëshmimit se kanë marr një  dozë të vaksinës.

Ky vendim është marr dje nga Qeveria e Kosovës, në masat e reja të cilat kanë hyrës në fuqi.

E ky vendim vlen edhe për ata studentë që do të vijojnë mësimin akademik.

Në njoftim thuhet se ata nuk do të lejohen të hyjnë në objektet e fakulteteve publike apo private pa një nga dheshmit e cekura në pikën 2.1 deri në ikat 2.4, raporto arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara