Google ADS

Stefanoviçi: Shqiptarët, Turqit dhe Goranët

12:09 | 27 Shkurt 2015

Ministri  i punëve të brendshme të Serbisë Nebojsha Stefanoviç ka deklaruar sot rreth Vojvodinës ku thotë që gjendja e këtyre etniciteteve është e mjerueshme rreth aspektit të sigurisë në atë vend.

Stefanoviçi është pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit provincial në kuvendin e Vojvodinës dhe ka thënë që në vitin 2014 gjendja e sigurimit të këtyre etniciteteve është alarmante dhe janë tejet të diskriminuar nga çdo aspekt civil.

Por ne seancën e kuvendit të Vojvodinës, ai ka shtuar që edhe pse situate vazhdon te jetë me mungesë të sigurisë shkalla e diskriminimit po bie nga viti në vit, 2014’ta dëshmoi ulje të incidenteve ndëretnike.

Shpërndaje në rrjete sociale