Google ADS

Paris, dyshime për sulm, evakuohet stacioni i trenit dhe qendra tregtare

15:01 | 30 Qershor 2020

Policia e Parisit ka mbyllur dhe evakuuar qendrën tregtare Les Quatre Temps dhe stacionin e trenit La Defense në anën perëndimore të kryeqytetit francez, pas njoftimit për një njeri të armatosur pranë qendrës.

Një burim i afërt me policinë në Paris i tha gazetës së përditshme franceze në mëngjes Le Figaro: “Ne po kërkojmë një burrë të armatosur që do të ishte parë pranë Qendrës Tregtare 4 Temps në La Défense”.

“Kontrollet janë në proces.”

Departamenti i policisë në Paris tha në Twitter qendra tregtare ishte duke u evakuuar për të lejuar kontrolle.