Arrestohet italiani 52 vjeçar, dyshohet se ka kryer 160 përdhunime dhe sulme seksuale

14:20 | 23 Tetor 2020

Italiani 52 vjeçar i dyshuar për 160 përdhunime dhe sulme seksuale është ndaluar nga policia franceze në Rumersheim-Le-Haut, afër Strasburgut.

Ai akuzohet se ka përdhunuar fëmijët e shokëve të tij gjatë viteve 2000-2014

Personi në fjalë akuzohet se ka përdhunuar dhe abuzuar seksualisht fëmijët e shokëve të tij midis viteve 2000-2014.

Sipas policisë franceze, në Gjermani ka 122 hetime të hapura kundër tij.

Lajmet më të lexuara