Google ADS

Alarm në Francë: Evakuim në Paris për shkak të kërcënimit me bombë

18:50 | 27 Tetor 2020

Zona përreth Portës Triumfale në qendër të Parisit u evakuua pas kërcënimit me bombë, dhe midis pjesëve të evakuuar janë Champs Elysees, të cilat ndodhen afër.

Linjat e metrosë në zonë gjithashtu u evakuuan dhe sipas portalit francez Actu.fr, një çantë e dyshimtë me “municione më të mundshme” u gjet afër Kullës Eiffel.

Transporti publik është pezulluar dhe stacioni i famshëm i metrosë Charles de Gaulle është mbyllur.

Franca është në gatishmëri të lartë pasi një 18-vjeçar mysliman i preu kokën një mësuesi që tregoi karikaturat e profetit Muhamed në klasë.

Kishte disa paralajmërime të rreme për bombë, herën e fundit në stacionin e trenit në Lyon javën e kaluar dhe në Kullën Eiffel një muaj më parë.