Kjo është lënda në të cilën kanë më së shumti probleme nxënësit e klasës së 9-të

00:13 | 4 Janar 2020

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Raportin Vjetor Statistikor me tregues arsimorë 2018/19, ka publikuar edhe rezultatet e arritshmërisë për nxënësit e klasave të 9-ta.

Sipas përqindjeve të publikuar, nxënësit e klasës së 9-të kanë probleme me lëndën e Gjeografisë.

Ndërsa lënda ku janë më të mirët, është ajo e Gjuhës Angelze.  Probleme po ashtu kanë edhe në lëndën e Kimisë.

Ministra e Arsimit ka bërë publike rezultatet e Testit të Arritshmërisë për klasat e nënta, sipas të cilit arritshmëria është 61 përqindje./lajmi.net/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara