?LIVE Mbledhja e Komisionit Parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

11:03 | 15 Shtator 2020

?LIVE Mbledhja e Komisionit Parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara