Zhbllokimi i WhatsApp përmes gjurmëve të gishtit, tani i mundshëm edhe për Android

12:51 | 1 Nëntor 2019

Zhbllokimi i drejtpërdrejtë i Whatsapp me gjurmë gishti, është diçka që përdoruesit e iOS kanë me muaj të tërë.

Përdoruesit Android, në anën tjetër, po fillojnë të fitojnë qasjen në përditësimin që do të mundësojë këtë funksion.

Ekziston një version i qëndrueshëm beta i Whatsapp APK për shkarkim, që ju lejon të përdorni gjurmët e gishtit për të mbajtur bisedat tuaja të bllokuara.

Një opsion ‘Lock Fingerprint’ është në dispozicion në versionin 2.19.221 dhe mund ta gjeni në ‘Settings>Privacy’.

Nëse e shihni të aktivizuar, mund të duhet të fshini dhe riinstaloni aplikacionin.

Më tej, do të duhet të vendosni nëse dëshironi që aplikacioni të bllokohet sapo ta mbyllni atë, ose nëse dëshironi që ai të presë 30 sekonda ose 1 minutë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara