YouTube zyrtarisht sjell Dark Theme në celular dhe iOS

22:11 | 13 Mars 2018

Youtube edhe zyrtarisht e ka sjellur në iOS dhe celularë opsion e ri, “Dark Theme”.

Ky opsion do ua bëj më të lehtë përdorimin e Youtubes në dhomë të zbehtë, apo të errët.

Poashtu, me këtë opsion ju do të kurseni më shumë baterinë e telefonit.

Aktivizimi është tejet i thjeshtë dhe automatikish faqja juaj në Youtube do të ndërroi.

Shpërndaje në rrjete sociale