Teknika tepër të thjeshta për ta dalluar nëse pajisjet e celularit tuaj janë origjinal

15:21 | 21 Gusht 2019

Tregu i elektronikës është kaq i gjerë dhe i shumëllojshëm sa do të duhen vite për të mësuar rreth tyre.

Telefonat celularë janë atë me përdorim më të gjerë dhe tashmë mund të themi se janë kthyer në një “nevojë” vetjake.

Edhe pse kompanitë më të mëdha të prodhimit Iphone dhe Samsung, nxjerrin në treg sasi të mjaftueshme, produktet e tyre kopjohen lehtë dhe shiten në treg si të ishin origjinale.

Nëse më lart thamë se do duheshin vite për të mësuar cdo pjesë të elektronikës, këtu do ju tregojmë disa “sinjale” të thjeshta për të dalluar një produkt origjinal nga ai imitim.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara