Si ta zbuloni për 5 minuta nëse iphone-i juaj është origjinal apo fals

22:00 | 2 Prill 2019

Shpeshherë jemi në dyshime nëse iPhone-i që posedojmë mund të jetë fals.

Por, këto dyshime mund të shuhen me ndjekjen e hapave të mëposhtëm.

Shkoni në <Settings>

Më pas në <General>

Pastaj kliko në <About>

Kontrolloni numrin e serisë <Serial Number>

Shtypni numrat dhe kontrolloni vërtetësin në këtë link: https://checkcoverage.apple.com

Nëse thotë se numrat janë jo-valid, atëherë iPhone i juaj është fals.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara