Reklama prekëse për Super Bowl e Microsoft

15:13 | 1 Shkurt 2019

Është sezoni i Super Bowl dhe markat e mëdha kanë filluar të publikojnë reklamat e tyre të Super Bowl.

Microsoft është një prej tyre dhe me reklamën e saj është fokusuar i gjithi në aksesibilitetin.

Reklamat nxjerr në pah kontrollerin adaptiv të Xbox i ndërtuar për këto që dëshiron të luajë një lojë në Xbox One.

Kontrolleri është një prej punëve më të mëdha të Microsoft në drejtim të aksesibilitetit.

Vetë reklama ka në fokus dy të rinj të cilët tregojnë historinë e tyre sesi Xbox Adaptive Controller i ndihmon në mënyrën e tyre të të luajturit.

Në fund reklama mbyllet me moton: “Kur të gjithë luajnë, të gjithë fitojnë.”

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara