Prezantohet Samsung Galaxy S Book

09:31 | 12 Gusht 2019

Galaxy S Book, një pajisje informatike portabël që të ndryshon jetën, e projektuar enkas për përdorues me performancë të lartë, të cilët nuk duan të mbajnë nëpër duar laptopët tradicional me përmasa të tepërta dhe elementë pa fund. E projektuar për personat e suksesshëm – novatorët, largpamësit, ata që i bëjnë gjërat ndryshe nga të tjerët për të ecur më larg – Galaxy Book S fuqizon gjeneratën e re të manjatëve celularë.

Ju ftoj të shqyrtoni artikullin e mëposhtëm dhe ta ndani me adhuruesit e teknologjisë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara