Përdorte shumë Facebook, gruaja humbet vendin e punës

00:00 | 4 Shkurt 2019

Një grua është shkarkuar nga puna që kryente si sekretare e një studioje mjekësore, pasi kalonte shumë orë në Facebook.

Ngjarja ka ndodhur në një provincë në Brescia dhe çështja kishte shkuar në gjykatë, por pas asaj të Apelit edhe Kasacioni e ka cilësuar sjelljen e saj “në kontrast me etikën” dhe që cenonte raportin e besimit.

Punëdhënësi që e kishte çuar çështjen në gjykatë kishte çuar si provë historikun e kompjuterit, ku rezultonin 6 mijë hyrje në internet, nga të cilat 4.500 në rrjetin social.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara