Kjo është Porsche Panamera GTS e re

23:00 | 7 Nëntor 2018

As Porsche nuk po rri duarkryq!

Panamera GTS do të jetë risia e gjigandit të prodhimit të veturave për vitin që po vjen.

Vetura vjen me disa ndryshime në dizajn, në pamjen e jashtme dhe pamjen e brendshme.

Është e qartë se brenda veturës gjinden të gjitha kontrollet e brendshme të veturës të digjitalizuara.

Mirëpo ajo që bie në sy është hapësira e madhe brenda veturës.

 

Shpërndaje në rrjete sociale