Huaweit i ndalohet ta para instalojë Facebook

23:47 | 7 Qershor 2019

Secili Android që blihen gjatë këtyre ditëve, e ka të para instaluar edhe Facebook, mirëpo kjo mundësi nuk vjen edhe në Huawei të ri.

Që kur Huawei hyri në listën e Departamentit Komercial të Shteteve të Bashkuara, kësaj kompanie kineze i është ndaluar ta para instlojë këtë rrjet social, transmeton telegrafi.

Ndalimin që e ka konfirmuar Facebook, mund të përfshijë edhe WhatsApp dhe Instagram, që janë në të njëjtën pronësi.

Megjithëse mund të instalohen nëpërmjet Play Store, ndalesa është një arsye për ta bërë edhe më pak të kërkueshme nga blerësit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara