Në të ardhmen e afërt, telefonat, tableta dhe laptopë mund të bashkohen në një pajisje të vetme, të ngjashme me Huawei Mate X të TechConfiguration.

Kjo pajisje gjithëpërfshirëse ngërthen tabletë, telefonë dhe laptopë, që mundëson përdorimin si një kompjuter të vogël.

Karakteristikat përfshijnë një kamera 24 megapikselë përpara, një skaner të gjurmëve të gishtave në ekran, Kirin 980 CPU, 6GB RAM dhe një bateri 8,000mAh.

“Nuk jemi të sigurt se si njerëzit do të bëjnë hapjen pasi që kornizat e pajisjes janë afër zeros dhe gishtat e tyre do të jenë në të gjithë skajet e pajisjes. Modaliteti i laptopit ka më shumë kuptim sesa përdorimi si tablet, “raporton Concept-Phones.