Google Pixel 3 XL shihet i plotë në foto, për herë të parë

19:30 | 12 Qershorë 2018

Google Pixel 3 XL sapo është zbuluar në mënyrë të plotë, me një sërë imazhesh të rrjedhura që tregojnë telefonin nga çdo kënd.

Fotot, të cilat nuk lënë asgjë për imagjinatën, rrjedhin nga anëtari i Zhvilluesve të XDA, Meraz9000, një zbulues me të kaluar në zbulimin e karakteristikave dhe zhvillimeve të lidhura me Pixel, që komentuesit kryesorë besojnë se ato janë të vërteta.

Ky zbulim dramatik i plotë vjen vetëm disa ditë pasi një sasi e paprecedentë e informatave të Google Pixel 3 dhe Pixel 3 XL u zbuluan në internet, me raportet që deklarojnë se pajisja e mëparshme do të shfaqë një ekran 5.3 inç dhe kjo e fundit do të vijë me një ekran 6.2 inç me një kornizë.

Tani, megjithatë, fotografia e plotë e Google Pixel 3 XL është shfaqur në mënyrë të plotë. Për të parë telefonin, nga çdo kënd, shfletoni nëpër galerinë e imazhit më poshtë.

Imazhet e Google Pixel 3 XL zbulojnë shumë detaje rreth modelit të ri, duke përfshirë faktin se pajisja ruan dizajnin dy-ngjyrësh të Pixel 2 XL, por tani ka më shumë se një strukturë të plotë xhami, një skaner të gjurmëve të gishtërinjve të montuar në pjesën e pasme dhe një kamerë të pasme me një lente që shtrihet lehtë.

Imazhet gjithashtu tregojnë se ka pullat e zërit në anën e djathtë, një port USB-C dhe fole me kartë SIM në pjesën e poshtme dhe nuk ka portë 3.5mm të kufjeve në horizont.

Kombinoni të gjitha këto detaje me një Snapdragon 845 CPU që bashkohet me deri në 8GB RAM dhe 256GB hapësirë të brendshme të magazinimit dhe është e lehtë të kuptohet pse njerëzit janë duke e mirëpritur pajisjen.

Shpërndaje në rrjete sociale