Facebook lëshon një aplikacion të ri për çiftet që të bisedojnë gjëra intime me njëri-tjetrin

10:07 | 9 Prill 2020

Facebook lëshon një aplikacion me një shërbim të ri që lejon çiftet të shkruajnë privatësisht me njëri-tjetrin.

Aplikacioni u krijua nga ekipi i rrjetit social të ri eksperimental (NPE) të rrjetit shoqëror.

Çiftet gjithashtu mund të shkëmbejnë muzikë me njëri-tjetrin duke u lidhur me Spotify. Ata gjithashtu mund t’i dërgojnë njëri-tjetrit foto, karta, shënime si dhe thjesht të ndajnë disponimin e tyre.

Facebook ka kohë që dëshiron të futet në hapësirën e takimit por kjo duket se është e ndarë nga ajo. Kjo po faturohet si një “hapësirë ​​private” për krijimin e rrjeteve intime sociale.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara