Por, kishte disa polemika para penalltisë, me  Willian dhe Jorginho që u përpoqën ta marrin atë në vend të Barkley, i cili kishte ardhur disa minuta më parë në lojë.

“Unë doja ta merrja atë, por ai ishte i sigurt për ta marrë atë”, u tha Willian gazetarëve pas ndeshjes kur u pyet për diskutimet me Barkley.

“Ky është futbolli. Ai humbi penalltinë por mund të isha unë ai që humb, ose Jorginho ose kushdo. Kështu që futbolli është ky”.

“Por kur fitojmë, ne fitojmë së bashku, dhe kur humbasim, ne humbasim së bashku”, përfundoi ylli brazilian. /Telegrafi/

Embedded video