I pyetur se si ndihej kur e dëgjonte babanë e tij duke u shprehur krenar për arritjet e djalit, ylli i Juventusit: “Kam pritur që intervista të ishte argëtuese, por nuk kam pritur të qaj. Mirëpo, asnjëherë nuk i kam parë këto pamje. Nuk e di ku i keni marrë… Më duhet t’ia tregoj familjes sime këto pamje”.

“Vërtet nuk e njoh babanë tim qind për qind. Ai ishte një person i dehur. Asnjëherë nuk kam biseduar me të, të zhvilloja një bisede normale. Ishte vështirë”.

Ronaldo ishte vetëm 20 vjeçar kur babai i tij ndërroi jetë që do të thotë se Aveiro nuk i ka përjetuar momentet më të mëdha në karrierën e të birit, duke përfshirë pesë titujt të Ligës së Kampionëve, pesë Topa të Artë, ‘Euro 2016’ dhe shumë trofe shtetërorë, si edhe ardhjen në jetë të katër fëmijëve të tij. /Telegrafi/

Embedded video