FBK e rikonfirmon vendimin e 19 majit: Lipjani e Feronikeli bien nga liga

17:26 | 2 Gusht 2020

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) ka konfirmuar rënien nga Superliga të KB Feronikelit dhe KB Lipjanit.

Superliga e Kosovës në basketboll ishte vendosur të mos vazhdohet më 19 maj si pasojë e pandemisë COVID-19, ndërsa plasmani deri në atë moment u mor si final.

Sipas plasmanit Fernokeli e Lipjani binin nga elita. Dy klubet kanë bërë kërkesë për qëndrim në elitë.

Por Bordi i FBK-së pasi ka shqyrtuar kërkesën ka konfirmuar vendimin e marrë më 19 maj.

 

Lajmet më të lexuara