23-vjeçari është zotuar se do të japë gjithçka te Barcelona, ku do të luajë deri në mbyllje të sezonit.

“Tash, jam i përqendruar në të tashmen. Kam objektiva të rëndësishme për të arritur me Barcelonën dhe do të vazhdoj deri në fund të sezonit, duke dhënë gjithçka për bashkëlojtarët dhe tifozët”, ka deklaruar Arthur. /Telegrafi/