Zbulohet për herë të parë qëndrimi i Fatos Nanos, çfarë tha kur u arrestua një kriminel..

08:50 | 11 Tetorë 2018

Ish-deputeti, Asllan Dogjani i ftuar në “Arena” nga Dritan Hila në Ora News, tregoi një rast kur u arrestua një kriminel me lidhje partiake në periudhën kur kryeministër ishte Fatos Nano.

“Unë kam qenë drejtor policie. Kam bërë arrestimin e një krimineli. Një deputet i PS-së i ka thënë kryeministrit në atë kohë, Fatos Nanos që ky drejtori i policisë po arreston njerëzit tanë. Për hir të së vërtetës, ai i ka thënë; kush janë njerëzit tanë? Filani! Pse njerëzit tanë janë kriminelë dhe u mbyll çështja. Duhet që policia e shtetit të jetë e depolitizuar. Pasojat e këtyre krimeve sot në Shqipëri që ka filluar duke u rritur ditë për ditë”, deklaroi Dogjani.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara