Tahiri për radarët: S’ka mundësi që të fiken, prokuroria kishte dy vjet kohë të hetonte

16:42 | 10 Shtator 2019

Në deklaratën për mediat Tahiri foli edhe për çështjen e fikjes së radarëve.

Për të cilën tha se: Në dijeninë time radarët nuk fiken dot, ska mundësi që të fiken. Dhe prokuroria kishte dy vite kohë që ta vërtetonte këtë gjë, kam prova. Siguria e Shqipërisë nuk i lihet në dorë një operatori. Prokuroria hamendëson që kjo është veprimtari kriminale. Ajo mund ta vërtetonte të kundërtën.

“kam për të pamundurën për të luftuar kriminilatetin”, tha ia më tej.

Ndërsa lidhur me përgjimet ai tha: Tani nëse merret seriozisht përgjimi, duhet hetohet, por ai është ordiner, banal. Kishte 2 vjet kohë prokuroria ta hetonte. Ka hetuar gjithçka timen, pasurinë etj. kam pasur 0 takime me personat e akuzuar pra si e kam bere unë këtë , ne luftonim në lazarat si mund t’i bëja të dyja./TCH

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara