Studentët: Kërkesat nuk u plotësuan, rikthehemi në protestë

19:23 | 28 Mars 2019

Studentët kanë dalë me një deklaratë zyrtare se do të kthehen në protestë pasi thonë se kërkesat e tyre nuk janë plotësuar. Ata thonë se të kërkojnë rrëzim të Ligjit të Arsimit të Lartë dhe marrje me seriozitet për plotësimin e të gjitha kërkesave.

Ditën e sotme Këshillat Studentore kanë dalë në një deklaratë zyrtare ku theksojnë se kërkesat e studentëve nuk janë plotësuar dhe pritet të rikthehen në protestë. Ata thonë se të kërkojnë rrëzim të Ligjit të Arsimit të Lartë dhe marrje me seriozitet për plotësimin e të gjitha kërkesave.

Po ashtu ata shprehen se do të kërkojnë takim urgjent me ministren e Arsimit, Besa Shahini.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara