Shipëria 100 vite më parë, publikohen foto të rralla

12:15 | 14 Tetor 2019

Disa foto të vjetra të shkrepura nga Severin Worm-Petersen gjatë  vitit 1920, tregojnë një pjesë të  Shqipërisë dhe shqiptarëve nga ajo kohë.

Fotot e rralla nga viti 1920 në ShqipëriFotot që shikoni në galerinë më sipër tregojnë jetën reale të Shqipërisë 100 vjet më parë.

Lajmet më të lexuara