Rama publikon punën palodhshme të mjekëve të urgjencës në qendrat e evakuimit

09:12 | 7 Dhjetorë 2017

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama sot përshëndetjen e mëngjesit ua ka kushtuar mjekëve të urgjencës në të gjithë vendin për punën e palodhur gjatë dhe pas përmbytjeve.

“MIRËMËNGJES dhe me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë”- shkruan Rama.

MIRËMËNGJES ?dhe me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë?

Posted by Edi Rama on Mittwoch, 6. Dezember 2017

Shpërndaje në rrjete sociale