Gjurmë shqiptare, sa e pasur është vërtet Shqipëria?

20:51 | 3 Nëntor 2018

Cilat janë pasuritë mbi të cilat shkelim çdo ditë?

A është vërtet Shqipëria një vend i pasur, në raport me numrin e popullsisë? Por, nëse është kështu, përse renditemi ndër më të varfërit?

A pati një plan antikombëtar për shkatërrimin e të gjithë industrisë?

Nafta, kromi, bakri e deri tek ari e platini… Çfarë mban nëntoka jonë? Cilat janë rezervat dhe si renditemi në raport me vendet e tjera?

Sot në mbrëmje, në orën 20:10, në ciklin “Gjurmë shqiptare” të gazetarit Marin Mema do të hapet dosja shumë e debatuar e pasurive nëntokësore të Shqipërisë dhe abuzimit të vazhdueshëm me to…

Sa e pasur është vërtet Shqipëria…?!

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara