Gjallërohet atmosfera në qytetin e Durrësit, festë edhe në lagjet e shkatërruara

20:00 | 7 Dhjetor 2019

12 ditë pas tërmetit, qyteti i Durrësit po kërkon t’i kthehet normalitetit, të paktën në pjesët e padëmtuara të tij.

Në sheshin qëndror të qytetit, por edhe në rrugët ku ndodhen pallatet e dëmtuara nga lëkundjet e tokës, bashkia është përpjekur t’i japë gjallëri dhe jetë qytetit duke ndezur dritat e festës

Në Durrës, nata ka rënë dhe dritat tashmë janë ndezur…

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara