Borë në Tiranë, bashkia angazhon 1200 punonjës | arbresh.info
15966166_680788698712922_7239319446385980240_n-655x356

Borë në Tiranë, bashkia angazhon 1200 punonjës

Mbrëmjen e sotme Tirana u mbulua nga dëbora, e cila arriti deri në 5 cm trashësi. Bashkia e Tiranës ka nxjerrë në terren rreth 1200 punonjës për kujdesjen e rrugëve.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj bëri thirrje për kujdesja në lëvizje dhe të kufizohet shpejtësia e qarkullimit me makinë.

Veliaj: Në Tiranë 5cm deborë, por më shumë reshje në zonat rurale. Nata e ftohtë me temperatura nën zero. Nata dhe mëngjesi do kenë ngrica në rrugë dhe trotuare. Bashkia e Tiranës ka mbi 1200 veta në terren. Ju lutemi të tregoni kujdes në levizje, kufizoni shpjetesinë.
Leave a Reply