Zakonet e çuditshme të yjeve

20:23 | 23 Tetor 2017

Tek i shohim nga ekrani të gjithë duken perfektë por në të vërtetë edhe yjet tanë të preferuar kanë zakone të çuditshme, frikëra apo dobësi. Tring i ka mbledhur të gjitha dhe jua sjell ato më poshtë!

Emma Stone

Emma Stone

Kur ishte e vogël, mbante gishtin në gojë. “Është një zakon që nuk e kam hequr. Ende ndihem mirë, sa herë e bëj këtë veprim” – ka thënë aktorja.

Helen Mirren

The Critics Choice Awards 2016 Arrivals Featuring: Helen Mirren Where: Los Angeles, California, United States When: 18 Jan 2016 Credit: Apega/WENN.com
Nuk përgjigjet kurrë në telefon. “Ndoshta, fobia ime është të folurit në telefon” – ka thënë ajo.

ben-affleck

Ben Affleck

Ka thënë se i ka frikë gratë e bukura.

Angelina Jolie

17angelina-jolie1-articlelarge

Angelina Jolie është koleksionuese thikash.

Emma Watson

emma-watson6-fromfb-pin

Emma Watson ka githmonë turp të flasë me burra që nuk i njeh.

Rihanna

rihanna

Rihanna flet së paku katër herë në ditë me miqtë e saj në telefon dhe gjithmonë për mëngjes kërkon të hajë ananas.

 

 

 

Lajmet më të lexuara