Versioni spanglish i “Hello” (Video)

10:10 | 8 Dhjetor 2015

“Alo? Soy yo”. Në çfarëdo lloj gjuhe të këndohet, “Hello” e Adele është gjithmonë emocionuese.

Në YouTube ka versione të ndryshme, madje nuk mungojnë as parodi për këngën. Mes të gjithave, sukses të madh ka luajtur versioni “spanglish”, i Karen Rodriguez, ish konkurrente e “American Idol”.

Arsyeja është mjaft e kuptueshme: Rodriguez këndon Hello në spanjisht dhe anglisht, pra “spanglish”. Efekti i këngës mbetet sërish magjik.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara