Tani që Kim Kardashian ka një biracial,është e vetëdijshme që racizmi ekziston

11:26 | 18 Mars 2015

Kim Kardashian ka bërë një shkrim të gjatë lidhur me recizmin.

Ajo ka treguar se para se të lindte vajzen e saj North West,nuk ishte marrë kurr me këtë qështje,duke thënë se kjo punë është e tjetër kujt,por tani që ka një fëmijë biracial,ajo thotë se kjo gjë është shumë e shëmtuar dhe se do të mundohet të ndikojë në paragjykinim e njerëzve.

“Të jem e sinqertë më parë nuk është se jam marrë me këtë qështje,por tani unë kam vajzen time, e cila jetës time i ka dhënë tjetër kuptim,dhe ka bërë që unë ta shohë botën me një sy tjetër.Unë e di se gjithë ata njerëz që paragjykohen,e maltretohen vetëm për shkak të ngjyrës së tyre,kanë prindër që i duan shumë.

Unë ndjen përgjegjësi që si një nënë e një figurë publike të mundohem të marrë hapa që kjo gjë të evitohet sa më parë,që jo vetëm fëmiu im,por të gjithë fëmijët e tjerë të rriten të sigurtë  në një botë ku nuk paragjykohen për ngjyrën e tyre të lëkurës,gjinin apo orientimin e tyre seksual “

Këto ndër të tjera ka thënë Kim Kardashian në këtë shkrim të postuar në rrjetin social.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara