Si e mori emrin Bleona Qereti ?

10:39 | 18 Mars 2015

Emri i Bleona Qeretit u krijua nga shkronjat e vëllait të saj Blerim,nësës Oli dhe babait Nazmiut.

Pra nga vëllai Blerim janë marrë dy shkronja BL, nga nëna Ola është marrë vetëm O dhe nga babai Nazmi janë marrë dy shkronjat e para NA.

Këtë emër e posedojnë shumë e shumë persona në Shqipëri e Kosovë,por e vërteta e këtij emri është ajo që ua treguam më lartë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara