Nora dhe Roberti zyrtarisht shtetas të Shqipërisë

11:44 | 11 Tetorë 2018

Ata kanë lajmëruar se i kanë marrë pasaportat e shtetit të Shqipërisë, sërish përmes Instagram.

Çifti i njohur janë bërë me pasaporta të Shqipërisë.

Pak kohë më parë, Robert Berisha ka ngjallur shumë reagime kur ka postuar një fotografi me pasaportë amerikane dhe ka shkruar: ‘Krenar të jem një amerikan’.

E tani shihet se ai dhe bashkëshortja e tij, këngëtarja Nora Istrefi janë bërë shtetas edhe të një vendi tjetri.

Ata kanë lajmëruar se i kanë marrë pasaportat e shtetit të Shqipërisë, sërish përmes Instagram.

Çifti duken shumë të lumtur dhe shfaqen të përqafuar në kryeqytetin shqiptar.

 

Shpërndaje në rrjete sociale