“Një Pikë Gjaku”, pjesë e Festivalit “Exterm Seoul International Exterm – Short Film”

22:50 | 26 Korrik 2020

Filmi “Një Pikë Gjaku” i regjosorit Bekim Guri po vazhdon të jetë pjesë e festivaleve të rëndësishme ndërkombëtare.

Është vet Guri, ai që përmes një postimi të bërë në Facebook ka bërë të ditur se ky projekt kinematografik i metrazhit të shkurtë do t’i bashkohet eventti “Suel International Exterm- Short Film Festival”.

Ky është postimi i plotë i tij:

Filmi jone « Nje Pike Gjaku » eshte rizgjedhur ne programin e Seul interenational Etxterm-Short Film Festival per kete vit. Festivali ka bere nje rizgjedhje me filmat nder vite dhe ka krijuar kete program te veçante ne kohe pandemie!

Filmi jone ka qene pjese e festivalit perkates me 2015 me premiere boteore! Nga data 24 Gusht deri me 20 Shtator filmi do te shfaqet online dhe do te jete ne gare edhe per çmim ne vlere monetare dhe me trofe! Filmi me i shikuar online do te jete fitues.

Kur te hapet gara me 24 Gusht do e ndaj me ju linkun per te shikuar dhe perkrahur filmin tone, falemnderit. Falemnderit dhe distribucionit te filmit: Takami Production, Paris dhe krejt ekipes se filmit!

 

Lajmet më të lexuara

Të ngjashme