Kris Jenner vendos rregulla të rrepta për ata që dëshirojnë të kalojnë me një Kardashian

11:09 | 19 Gusht 2018

Kris Jenner ka arritur të menaxhoj vajzat e saj me rregulla veç e veç por kur bëhet fjalë për jetën dashurore të gjitha kanë një rregull të përbashkët.

62 vjeçarja ka marr gjithçka me seriozitet qe nga publikimi i “Sex-tape” të Kim Kardashian në vitin 2007. Më pas është publikuar edhe seriali Keeping Up With the Kardashian për të cilin shumë njerëz kanë pasur fjalë negative. Por asnjëra nga fjalët negative nuk është thënë nga ish të dashurit e vajzave të saj.

Kjo ka ndodhur pasi që, Kris Jenner ka bërë që cilido nga të dashurit e vajzave të saj, të firmos një marrëveshje ku nuk lejohet që asnjëherë të thonë ndonjë fjalë të keqe për pesë bijat e saj.

Libri me 100 rregulla tregon se çfarë mund të bëjnë dhe çfarë nuk mund të bëjnë dhe nëse nuk e nënshkruajnë ata nuk mund të kalojnë me një Kardashian.

Vajzat gjithashtu janë në dijeni për kontratën dhe e dinë se nuk mund të takohen me dikë që nuk e ka nënshkruar kontratën./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara