Kida më shumë e do muzikën se mashkullin

14:22 | 16 Korrik 2015

Edhe Kida vetë mendon se u pëlqen njerëzve, nga të cilët merr urime e komente të shumta, jo vetëm për talentin e saj në muzikë, por edhe për performancën e saj.

Ajo nga një femër e re, me ambicie e synime të qarta, që të bëhet e famshme, ja që u rritë si me trup e pamje, aq edhe me famë e simpati nga të gjithë.

Kida, me stilin paksa të veçantë nga koleget e saj, ani pse e re me moshë, mjaft suksesshëm dhe shpejt arriti në botën e shou-bizit, teksa është bërë e njohur dhe e kërkuar.

Këngëtaren simpatike tashmë nuk e lënë pa e pyetur e provokuar edhe me pyetjen: Kur do e humbë virgjërinë?

Thotë se ka kohë dhe se, normalisht, një gjë e tillë do të ndodhë, por jo shpejt.

“Njëherë për njëherë më shumë e dua famën se mashkullin!”, thotë Kida.

Ëndrrat e Kidës teksa kanë filluar të realizohen.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara