James Blunt flet për Kosovën në rrëfimin e tij për The Sun

12:42 | 20 Tetor 2019

James Blunt, 45 vjeç, arriti famë të madhe në vitin 2005 me këngën “You’re Beautiful” dhe albumin e tij të parë “Back To Bedlam”.

James në një intervistë për prestigjiozen “The Sun”, flet për përvojën e tij në ushtrinë britanike gjatë luftës së Kosovës dhe çfarë e bën atë me të vërtetë të pikëlluar.

Ai po ashtu thotë se personazhi publik që admiron më shumë është Greta Thunberg.

Cila është fjala juaj e preferuar?

Po. Fjala e tepërt e shumë njerëzve është jo. Gjërat përfundojnë nëse thoni po.

Cila është zakoni juaj më i keq?

Unë ha shumë shpejt çmendurisht. Nuk di të krijojë një përvojë të shoqërueshme në tryezë.

Kush ose çfarë është dashuria e jetës suaj?

Gruaja ime [Sofje Wellesley, 36] dhe dy fëmijët e mi.

Sa shpesh bëni seks?

36 herë në javë. Po ju?

Cila është përvoja juaj më e hidhur?

Unë isha në ushtri në luftën e Kosovës, kështu që pashë shumë vdekje. Kjo ka qenë ndër përvojat më të hidhura.

Kush ju bën të qeshni më shumë?

Fëmijët e mi.

Lini apo mbesin?

Nuk më pëlqejnë titujt.

Çfarë ju zemëron?

Se politika është aq e ndarë dhe etiketuar. Pse nuk mund të jemi thjesht në mes?

Cili është filmi juaj i preferuar gjatë gjithë kohës?

‘Up’. Gjashtë minutat e para janë të mahnitshme. Unë gjithashtu e dua JCVD ​​- një film për Jean-Claude Van Damme të luajtur nga ai vetë.

Cila ishte shfaqja juaj e tronditur në fëmijëri?

Airwolf.

Nëse do të mund të udhëtonit përsëri në kohë, ku do të shkonit?

Te fakulteti. Unë bëja gjashtë orë ligjërata në javë dhe duhej të shikoja fqinjët dhe shtëpinë çdo herë në ditë.

Cila është kujtesa juaj e hershme?

Kam përplasur makinën e prindërve të mi kur isha tre vjeç. E nxora dhe u rrotullova nëpër kopshtin e shtëpisë sonë në Qipro dhe u përplasa.

Cilin personazh publik e admironi?

Greta Thunberg. Ajo po flet për temën më të rëndësishme në botë sot. Dhe ajo është mbret i ri.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara