Fero e Tayna, reperët më të kërkuar nga Kosova në Youtube

17:26 | 25 Maj 2020

Fero dhe Tayna janë rep artistet më të kërkuar në YouTube dy vitet e fundit, ata lënë mbrapa të gjithë reperet e tjerë që janë në skene tash e një kohe të gjatë.

Tayna dhe Fero vitet e fundit kane qenë mjaft aktiv me projekte muzikore e me koncerte të shumta kudo ku ka shqiptar.

Puna e pa ndalur e tyre konfirmohet edhe me kërkime të shumta që bëhen për ta në platformën YouTube.

Sipas statistikave të vitit 2018 del Fero të jetë muzikanti më i kërkuar nga Kosova, ndërsa një vite më vonë Fero dhe Tayna i ndërrojnë pozitat për të dale e para Tayna.

Mbetet te shihet se kush nga rep artistet shqiptar do të dominojë në YouTube në 2020.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara