Eurovision: Islanda shfaq flamurin e Palestinës në Izrael

01:18 | 19 Maj 2019

Përfaqësuesit e Islandës kanë shkaktuar pakënaqësi në publikun izarelit në Eurovision.

Eurovision 2019 po mbahet në Izrael, vend ky që ka probleme të përhershme politike me Palestinën.

Në një moment, përderisa po lexoheshin votat e Islandës dhe regjia u fokusua te përfaqësuesit e këtij shteti, grupi Hatari, të cilët shfaqën flamurin e Palestinës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara