Si ta hiqni erën e keqe nga frigoriferi?

19:51 | 18 Dhjetor 2016

Duke pasur parasysh se në frigorifer mbajmë lloje të ndryshme të ushqimit ka mundesi që ai të marrë lloj lloj kundërmime që mund të ndikojë edhe në shijen e produkteve tjera që gjinden në frigorifer.

thengjill-1024x427

Krejt çka duhet të bëni është që në një tabëll të vogel të vendosni disa copa thëngjill druri që përdoret për sgarë, sikur në foton më lartë, dhe ta leni në frigorifer për një kohë të shkurtë derisa të gjitha aromat e pakendeshme do të zhduken.

Në mungesë të thëngjillit mund të veproni edhe me sodë të bukës.

sode-buke

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara