Molla japoneze me e forte se bomba atomike

21:27 | 16 Mars 2015

Edhe pse tingëllon pabesueshëm është e vërtetë se fara e mollës japoneze apo siç e quajnë japonezet “kaki” , ka mbire ne Nagasaki pas eksplodimit te bombës atomike!
Pos qe është shume rezistente, kjo peme e cila e ka prejardhjen nga Kina dhe te cilën e ka sjelle ne Evrope, Marko Pollo, është mjekuese.
Fryti i freskët apo lëngu i mollës japoneze përdoret për mjekim te opstipacionit, për ndezje te zorrëve, hemorroide, dhimbje ne bark si dhe e ule tensionin e rritur te gjakut.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara